O le a le eseesega i le va o le VoIP headset ma le headset?

Uaea ma uaea ulu o se tasi o masini VOIP sili e fesoasoani kamupani e fesootai ma a latou tagata faatau i le tulaga sili ona lelei.

O masini VoIP o le oloa o le suiga o fesoʻotaʻiga faʻaonapo nei ua aumaia ia i tatou e le taimi nei, o latou o se aofaʻiga o masini atamai ua fuafuaina i tekinolosi faʻaonaponei ma faʻavae i luga o tekonolosi ma metotia, o latou masini e faʻavae i luga o tekinolosi VOIP e faafaigofie ai fesoʻotaʻiga i le va o kamupani ma a latou tagata faʻatau i le tau maualalo, lea o loʻo taʻua ai nei oloa o masini VOIP, ma i le tusiga o loʻo mulimuli mai o le a tatou talanoaina le sili ona taua o nei masini.

O a masini VoIP? Ma e fa'afefea ona aoga nei oloa fa'atauva'a?

nofoaga autu telefoni 24.10.12(1)

O masini VOIP o masini atamai ia na fesoasoani i kamupani e faʻaumatia uma pa puipui ma faʻafitauli o auala tuai o fesoʻotaʻiga, o se seti o meafaigaluega ma masini e faʻaogaina ai tekinolosi faʻasalalau leo ​​i luga ole Initaneti poʻo le Ip, lea e fesoʻotaʻi ai leo uma e faia e kamupani. le Initaneti, ona sosoo ai lea ma le tele o tagata mai soʻo se kamupani poʻo le va o faʻalapotopotoga ma a latou tagata faʻatau e fesoʻotaʻi faʻatasi e ala i nei masini e ala i la latou fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga Le Initaneti, masini faʻapitoa e faʻataunuʻuina le fesoʻotaʻiga e le motusia o le sili ona lelei.

O a ulu VOIP? Ma o le a lona aoga?
headsets o se tasi o masini e sili ona taua e tatau ona tu i soʻo se nofoaga autu i soʻo se kamupani poʻo se faʻalapotopotoga e faʻalagolago i fesoʻotaʻiga i le va o ana tagata faigaluega ma ana tagata faʻatau .O le a le eseesega i le va o le VoIP headset ma le headset?
O se ulu VoIP ma se ulu masani e iai ni eseesega i tulaga o galuega ma fetaui.

O se ulu VoIP, ua lauiloa foi o le VoIP telefoni ulu, ua mamanuina faapitoa mo le Voice over Internet Protocol (VoIP) fesootaiga. E sili ona lelei mo le faʻaogaina ma le VoIP talosaga ma auaunaga, e pei o Skype, Zoom, poʻo isi telefoni feaveaʻi. O nei lipine e masani ona feso'ota'i i se komipiuta po'o se telefoni VoIP e ala i USB po'o so'o leo ma maua ai leo maualuga mo leo leo i luga ole initaneti.

O le natura o le galuega o ulu, o se oloa taua o masini VoIP e faavae i luga o tekinolosi VoIP, o lana galuega o le faʻatinoina o le faʻasalalau leo ​​o le sili ona lelei ma le mama maualuga, galue e faʻasalalau faailo leo i faʻailoga numera ma vice versa, ma le tele o kamupani ma faʻalapotopotoga e manaʻo i lipine e maua ai le mafanafana o latou tagata faigaluega ma ausia fesoʻotaʻiga lelei ona o uiga nei:

E i ai se tulaga malosi ma maualuga
Atonu o latou uaea pe uaeale ulu
E mafai ona e pulea le leo
E fetaui mo le faia o ituaiga uma o telefoni
Faʻapipiʻiina i se taliga taliga malu mo le faʻamafanafanaga maualuga
E mafai ona ofuina mo se taimi umi e aunoa ma le fa'alavelave
E fetaui i le tele o ulu
E fetaui ma komepiuta, telefonipoto, ma isi masini leo
E matua maaleale i le pu'eina o leo latalata ma sa'o
Poloka ma aveese le pisapisao
O le ulu masani o se masini fa'alogo fa'apitoa e mafai ona fa'aoga i masini eseese e pei o telefonipoto, tablets, laptops, fa'amafanafanaga ta'aloga, po'o mea ta'alo musika. E leʻo faʻatulagaina faapitoa mo le VoIP fesoʻotaʻiga ae mafai lava ona faʻaoga mo leo leo pe a lagolagoina e le masini. O ulu masani e masani ona feso'ota'i i so'o leo po'o feso'ota'iga uaealesi pei ole Bluetooth.

O lea la, o le eseesega autu o loʻo taoto i le faʻamoemoega faʻapitoa ma le fetaui. O lipine VoIP e sili ona lelei mo feso'ota'iga VoIP ma e sili ona fetaui mo le fa'aoga i talosaga VoIP, a'o ulu masani e sili atu ona fa'aoga ma mafai ona fa'aoga i le tele o masini ma fa'aoga.


Taimi meli: Oke-12-2024